Je kunt bij Reclassering Nederland stage lopen in diverse functies en op locaties in het hele land. Zowel op de regionale units, regiokantoren als op het landelijk kantoor. Behalve hbo zijn er ook mbo-stageplaatsen, voor bijvoorbeeld administratieve functies en functies in de werkstrafunits. Voor zogenaamde snuffelstages heeft Reclassering Nederland geen mogelijkheden.

Relevante opleidingen voor reclasseringswerkers
Je bent welkom als je een van de volgende hbo-opleidingen volgt: Maatschappelijk Werk en Dienstverlening, Sociaal Juridische Dienstverlening, Sociaal Pedagogische Hulpverlening of HBO Rechten.

Bekijk ons actuele stage aanbod
 Ik ben ook een student die behoorlijk zoekende was in het begin maar ik merk dat sinds ik bij de reclassering werk, dat ik echt mijn plekje heb gevonden. Ik ben binnen de organisatie een van de jongste maar ik kan gewoon mezelf zijn. Ik hoef niet twee of drie keer na te denken over een grapje. Er is een informele werksfeer en ik heb gezellige collega’s.”
Eliza Tatar
Medewerker Planningsbureau (en student)
Lees verder

Heb je nog niet de juiste stage kunnen vinden?

Maak dan hieronder een job alert aan. Je ontvangt automatisch een e-mail als er een vacature is die aan jouw wensen voldoet.

Bericht mij dagelijks / wekelijks over nieuwe vacatures
Meld mij aan voor een job alert
Powered by Emply