Facilitair Coördinator – (Regio Utrecht)

Als Facilitair Coördinator regio Utrecht

ben je verantwoordelijk voor alle facilitaire processen (beveiligingsinstallaties, schoonmaak, mobiele telefonie, uitgifte ICT middelen aan medewerkers, afvalverwerking, toegangscontrole, het onderhoud van gebouw gebonden installaties, etc.) in de regio Utrecht. Je bent in deze rol onderdeel van de landelijke facilitaire organisatie die deelt uitmaakt van de afdeling Huisvesting & Inkoop. Binnen het team van deze regio werk je intensief samen met de facilitair medewerkers. Tevens is aan deze rol de functie gekoppeld van landelijk wagenparkbeheerder.

Deze functie is operationeel een nieuwe functie binnen Reclassering Nederland en zal qua taken nog verder ontwikkeld gaan worden. De regio Midden-Noord is opgeknipt en daardoor werk je alleen in de regio Utrecht. Globaal de locaties Utrecht, Amersfoort, Utrecht landelijk kantoor, Utrecht werkstraflocatie.*

De locatie Landelijk Kantoor te Utrecht is het hoofdkantoor van Reclassering Nederland en hier ga je de facilitaire dienst aansturen en ben je verantwoordelijk voor alle facilitaire aangelegenheden in dat pand. Denk hierbij aan de catering, de opleidings- en vergaderruimtes en daarbij ben je een belangrijke spil in landelijk genomen besluiten. Het eerder genoemde wagenpark is er dus een van.

*Op dit moment hebben we ook een vacature voor de Regio Midden-Noord voor de locaties Groningen, Leeuwarden, Assen, Lelystad en Almere. Klik hier om deze te bekijken.

Dit is Reclassering Nederland
Reclassering Nederland is een onafhankelijke organisatie die werkt aan een veiliger samenleving. Samen met onder meer justitie, politie, gemeenten en het gevangeniswezen zetten we alles op alles om te voorkomen dat mensen opnieuw de fout in gaan. Dat doen we door aan de slag te gaan met verdachten en veroordeelden en hen aan te sporen hun gedrag te veranderen. Dat gebeurt vanaf hun arrestatie en vaak tot en met de periode dat zij weer op vrije voeten zijn. Medewerkers van Reclassering Nederland werken volgens uitgekiende methodes en op basis van wetenschappelijke ontwikkelingen. Het reclasseringswerk is het middelpunt van onze taak: bijdragen aan veiliger samenleving.

Meer informatie, zoals ons jaarverslag en persoonlijke verhalen over werken bij Reclassering Nederland lees je op onze website. Of volg ons op LinkedInInstagram en Twitter.

Werk maken van het verschil
Reclassering Nederland vindt het belangrijk dat al haar medewerkers samen een afspiegeling vormen van de veelzijdige Nederlandse samenleving. Gevarieerd samengestelde teams waarin iedereen er toe doet, zijn sterker. Wij hebben in alle teams mensen nodig die anders naar hetzelfde kijken vanuit een verschillende achtergrond. Denk aan culturele herkomst, leeftijd, geslacht, ervaring en competenties. Onze doelgroep is immers ook divers. Daarom werken we actief aan de thema's inclusiviteit en diversiteit.

Wat heb je in je mars
Je hebt een HBO werk- en denkniveau liefst met een diploma met een specialisatie op het facilitaire gebied. Je hebt gedegen kennis van facilitaire processen en de uitrol hiervan. Bij voorkeur ben je de hoogte van aanbestedingsprocessen en de implementatie hiervan. Verder heb je ervaring met het werken met een Facilitair Management Informatiesysteem (FMIS). Je schrikt niet van technische en (kleine) bouwkundige installaties en hebt kennis van integrale veiligheid (BHV, beveiliging, alarmopvolging en veiligheidsvoorschriften) Verder heb je affiniteit met digitale middelen als smartphones, tablets, laptops en ben je in bezit van een rijbewijs.

Voor de taak wagenparkbeheer is affiniteit met automotive een pre. Tevens is leidinggeven binnen deze functie een belangrijk item.

Competenties, daar gaat het om
Als Facilitaire Coördinator heb je veel organisatorische taken en ben je hiervoor veelvuldig in gesprek met interne klanten.  We verwachten daarom dat je de volgende competenties bezit:

  • Sterk in communicatie op verschillende niveaus
  • Klantgerichtheid
  • Neemt Initiatief
  • Organisatievermogen
  • Oplossingsgericht
  • Oog voor consequent handelen
  • Flexibel
  • In staat volledig zelfstandig te werken

Aanbod
Een baan met gegarandeerde afwisseling en intensieve, uitdagende opdrachten. Je bent voor een groot deel verantwoordelijk voor de uitvoering en resultaten. Je werkt in een stimulerende en informele werkomgeving en we bieden goede secundaire voorwaarden en faciliteiten. Een vast contract behoord tot de mogelijkheden. Het bruto maandsalaris is minimaal € 3.059,- en maximaal € 4.200,-, gebaseerd op een 36-urige werkweek. 

Informatie
Er is nog een uitgebreide functieomschrijving beschikbaar en voor meer inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met William van Nistelrooij (manager facilitaire zaken), telefonisch 06-46757309 of per mail w.van.nistelrooij@reclassering.nl (niet tussen 20 juni en 25 juni i.v.m. vakantie), tijdens deze periode met Frank Rocks (hoofd huisvesting & inkoop) 06-46801535 of mail f.rocks@reclassering.nl.

Om direct te solliciteren klik je op 'solliciteren' en vul je het sollicitatieformulier in waarbij je je motivatiebrief en cv toevoegt. Een E-assessment en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) maken onderdeel uit van de selectieprocedure. Voor deze vacature werven wij gelijktijdig intern en extern, waarbij interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang krijgen. Je kunt tot maandag 4 juli solliciteren. De eerste gesprekken vinden plaats op woensdag 13 juli.

Vacature gegevens

Contactpersoon vacature

Acties